ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ – ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

alarm_faq
Έχω ήδη εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και:

Χρειάζομαι συντήρηση – επιδιόρθωση βλάβης – επέκταση – έλεγχο σωστής λειτουργίας

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τόσο την απαραίτητη συντήρηση, όπως την αλλαγή μπαταριών, όσο και τυχόν επιδιόρθωση κάποιας βλάβης ή ακόμα και επέκταση αλλά και τον έλεγχο σωστής λειτουργίας οποιασδήποτε μάρκας συστήματος συναγερμού και αν έχετε ήδη εγκατεστημένο στον χώρο σας

 

Θέλω να συνδεθώ με κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων ώστε σε περίπτωση συναγερμού να ειδοποιούμαι εγώ και η αστυνομία

Η εταιρία μας έπειτα από πολυετή και άρτια συνεργασία με γνωστό 24ωρο κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων (GRANDE SECURITY), ο οποίος έχει αποδείξει την άμεση ανταπόκρισή του σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αναλαμβάνει την σύνδεση του ήδη υπάρχοντος συστήματος συναγερμού σας με αυτόν, προσφέροντάς σας μια ουσιαστική σιγουριά που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του θα καταλάβετε πόσο απαραίτητο ήταν τελικά.

ΔΕΝ έχω σύστημα συναγερμού και θέλω να τον εγκαταστήσω σε:

Νεοανεγειρόμενη οικοδομή. Τι πρέπει να προσέξω? Πότε πρέπει να σας ειδοποιήσω?

Η σωστή στιγμή εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού σε μία υπό ανέγερση οικοδομή είναι να γίνει ταυτόχρονα με τον προμελέτη και έναρξη εργασιών του ηλεκτρολόγου – αλουμινά. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη για την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού στην υπό κατασκευή οικία/επιχείρησή σας, ώστε με σωστή επίβλεψη και συνεννόηση με τα εργαζόμενα σε αυτή συνεργεία (ηλεκτρολόγος – αλουμινάς) το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο τεχνικά και αισθητικά, χωρίς μερεμέτια και φθορές σε αλουμίνια και τοίχους με εμφανή καλώδια. Με αυτόν τον τρόπο οι αισθητήρες του συναγερμού στα αλουμίνια (μαγνητικές επαφές) γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο 95% των περιπτώσεων χωνευτές χωρίς να είναι καν ορατές!

 

Ήδη κτισμένη οικία/επιχείρηση:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού σε κτισμένες -ολοκληρωμένες οικίες/επιχειρήσεις στις οποίες είτε υπάρχει ήδη η προεγκατάσταση – καλωδίωση είτε όχι. Κατόπιν μελέτης ηλεκτρονικού μηχανικού της εταιρίας μας στον χώρο σας, σας δίνεται η καλύτερη δυνατή μελέτη εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας ειδικά προσαρμοσμένη για τον χώρο σας και μόνο, με επιλογή ανάμεσα σε ενσύρματα και ασύρματα συστήματα συναγερμού.

Η επίσκεψη και η προσκόμιση μελέτης για οικίες/επιχειρήσεις εντός Αττικής είναι εντελώς δωρεάν.

Θέλω να εγκαταστήσω σύστημα συναγερμού στην οικία μου, αλλά φοβάμαι για τυχόν μερεμέτια-ζημιές και για το πόσο θα φαίνονται τελικά τα καλώδια μετά.

Με την σωστή εγκατάσταση, ακόμα και αν δεν υπάρχει προεγκατάσταση – καλωδίωση, με το πέρας των εργασιών, το σύστημα συναγερμού απλά προστίθεται διακριτικά στον χώρο σας. (Μια ματιά στην ενότητα “φωτογραφίες εγκαταστάσεών μας” θα σας πείσει..!)

Ποιό είναι το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού?

Μιας και καμία οικία ή επιχείρηση δεν είναι απολύτως όμοια σε χώρους,τετραγωνικά μέτρα,διαρρύθμιση και αριθμό παραθύρων-πορτών, δεν μπορεί να υπάρξει μία και μόνο ενδεικτική τιμή εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού. Με την σωστή μελέτη του εκάστοτε χώρου, επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά που συνθέτουν ένα σύστημα συναγερμού (μαγνητικές επαφές, αισθητήρες κίνησης,τύπος και αριθμός ζωνών πίνακα συναγερμού,πληκτρολόγια κλπ) η αντίστοιχη απαιτούμενη εργασία, και έτσι υπολογίζεται το τελικό κόστος, προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Ποιά μάρκα συστήματος συναγερμού να επιλέξω?

Τα περισσότερα επώνυμα,επαγγελματικά συστήματα συναγερμού που κυκλοφορούν στην αγορά είναι το ίδιο αξιόπιστα, λειτουργικά και σχετικά κοντά κοστολογικά. Το σημείο στο οποίο πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία όμως είναι η σωστή τους εγκατάσταση,από έμπειρους πτυχιούχους επαγγελματίες τεχνικούς, ώστε να λειτουργούν σωστά χωρίς συνεχείς ψευδοσυναγερμούς, μικροβλάβες ή περιορισμένη διάρκεια λειτουργίας. Η πραγματικότητα είναι ότι ένα σύστημα ασφαλείας ίσως καλεστεί να λειτουργήσει μόνο μία φορά στη ζωή του, και τότε είναι η στιγμή που πρέπει να λειτουργήσει σωστά για να δικαιολογήσει το κόστος και το λόγο ύπαρξής του.

Τι μου προσφέρει ένα σύστημα συναγερμού?

Ένα σωστά δομημένο και εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, εκτός του ότι αρχικά λειτουργεί αποτρεπτικά για έναν επίδοξο εισβολέα, αναλαμβάνει να προστατέψει τον χώρο στον οποίο εγκαθίσταται με την βοήθεια τοποθέτησης αισθητήρων στα ανοίγματα (πόρτες – παράθυρα) αλλά και περιμετρικά του χώρου-οικίας με την βοήθεια εξωτερικών αισθητήρων όπως ακτίνες (beam barriers) ή εξωτερικών ανιχνευτών κίνησης όταν βρισκόμαστε εσωτερικά του χώρου-οικίας, και επιπρόσθετα με εσωτερικούς ανιχνευτές κίνησης οι οποίοι ενεργοποιούνται αυτόματα μόνο όταν βρισκόμαστε έξω από τον χώρο-οικία. Εφ’όσον δεχτεί κάποια διέγερση από τους προαναφερόμενους αισθητήρες, ειδοποιεί οπτικά και ηχητικά (με σειρήνες) αλλά και μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή ίντερνετ τους υπεύθυνους του χώρου απ’ευθείας, ή την αστυνομία εφόσον πρώτα έχει συνδεθεί με κέντρο λήψεως σημάτων.

Ποιά τα οφέλη σύνδεσης ενός συστήματος συναγερμού με 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων?

Ένα σύστημα συναγερμού ολοκληρώνεται, όταν συνδεθεί με 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων. Μετά την σύνδεση, ο συναγερμός είναι σε θέση να επικοινωνήσει απ’ευθείας με τον κεντρικό σταθμό στις παρακάτω περιπτώσεις: διάρρηξη, ληστεία(μπουτόν πανικού), πυρκαγιά, ημερήσιο σήμα καλής λειτουργίας (με το οποίο ελέγχεται η σωστή λειτουργία του συστήματος αλλά και των επικοινωνιών), διακοπή ρεύματος, χαμηλή μπαταρία κ.α. Όταν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, ο σταθμός αναλαμβάνει να ειδοποιήσει άμεσα τις αρχές καθώς και τον ίδιο τον πελάτη. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ειδοποιεί τον υπεύθυνο τεχνικό, ώστε να φροντίσει άμεσα για την αποκατάστασή του.

Έχει παρατηρηθεί επίσης, ότι η επέμβαση των αρμόδιων αρχών είναι αμεσότερη σε αυτή την περίπτωση, αφού μεταξύ αυτών και του σταθμού υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης και καθημερινής επικοινωνίας. Ένας άλλος λόγος είναι, ότι για να γίνει μία ειδοποίηση των αρχών από τον σταθμό, έχει πρώτα επικυρωθεί το συμβάν από ένα σήμα συστήματος συναγερμού.

Τελικά πόσο εύκολα μπορεί να απενεργοποιηθεί ένα σύστημα συναγερμού?

Τελευταία ακούγονται πολλοί “μύθοι” γύρω από το πόσο εύκολα μπορεί να απενεργοποιηθεί ένα σύστημα συναγερμού. Η πραγματική αλήθεια είναι όμως, ότι εάν ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού (και όχι συστήματα ευκαιριακών τηλεπωλήσεων από εταιρίες που δεν έχουν να κάνουν καθόλου με το αντικείμενο) δομηθεί και εγκατασταθεί σωστά και αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες και παράμετροί του, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να παρακαμφθεί χωρίς τουλάχιστον πρώτα να προλάβει να ειδοποιήσει.

Αξίζει τελικά μία επένδυση σε ένα σύστημα συναγερμού?

Ένα σύστημα συναγερμού έχει πλέον ιδιαίτερα προσιτό κόστος, και λειτουργεί έτσι κι αλλιώς αποτρεπτικά και μόνο που υπάρχει, για τον επίδοξο εισβολέα. Αν λάβει επίσης κανείς υπόψιν το κόστος της ζημίας που μπορεί να υποστεί μετά από μία εισβολή, είτε σε υλικά αγαθά, είτε σε σωματικές ή ψυχολογικές “βλάβες”, δεν συγκρίνεται σε τίποτα με το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού.

Το μότο της εταιρίας μας είναι ότι: “αν η αξία των πραγμάτων που θέλετε να προστατέψετε με ένα σύστημα συναγερμού, υπερβαίνει το κόστος του συναγερμού, τότε αξίζει τον κόπο…”

Γιατί να επιλέξω την Manage Security για την εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στον χώρο μου?
  • Πολυετή παρουσία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας με εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες

 

  • Προσωπική επαφή με τον πελάτη με συνεχή άμεση υποστήριξη πριν και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης

 

  • Επιλογή επώνυμων ποιοτικών υλικών, τελευταίας τεχνολογίας με διεθνείς προδιαγραφές που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, ώστε να κρατάμε τις τιμές σε χαμηλά και την προστασία σας σε υψηλά επίπεδα

 

  • Υψηλή τεχνογνωσία και σωστά εργαλεία

 

  • Σχέση εμπιστοσύνης, βασική προϋπόθεση η οποία πρέπει να υπάρχει με τους ανθρώπους που θα επιλέξετε να προστατεύσουν εσάς και τους αγαπημένους σας

 

  • Συνεχή επένδυση στην εκπαίδευση των τεχνικών μας και παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών

 

  • Πιστοποίηση της εταιρίας μας και του προσωπικού της με την απαραίτητη άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, η οποία για να εκδοθεί από την Αστυνομία περιλαμβάνει: Ιατρικές εξετάσεις χρήσης ναρκωτικών ουσιών, Ιατρική εξέταση απο Ψυχολόγο, λευκό ποινικό μητρώο και δίπλωμα – πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού.
Στατιστικές, Έρευνες, "Ελληνικές" Αλήθειες..
  • Το 60% του πληθυσμού εγκαθιστούν ένα σύστημα συναγερμού, εφ’όσον έχουν ήδη υποστεί μια διάρρηξη στον χώρο τους η οποία θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, εάν προηγουμένως είχαν εγκαταστήσει ένα σύστημα συναγερμού.

 

  • Οι υλικές και συναισθηματικές ζημίες που θα υποστεί ένας χώρος μετά από μία διάρρηξη, προστίθενται στο κόστος εγκατάστασης ενός συναγερμού που δεν εγκαταστάθηκε την στιγμή που έπρεπε.

 

  • Γνωστοί διαρρήκτες ομολογούν μετά την σύλληψή τους, ότι δύσκολα επιλέγουν χώρους με εγκατεστημένα συστήματα συναγερμού. Άλλωστε υπάρχουν τόσοι άλλοι χωρίς…